MUSIKERNE

   
 

Freddie Bang- sang, basun
Freddie Bang er orkesterets charmør, konferencier, sanger og basunist. Han har igennem 20 år forført publikum som front i det hedengangne fynske jazzorkester "Veteranerne". Han behersker basunen, så den lægger sig smidigt op ad Ole's trompet, men han træder også i karakter med temperamentsfulde indslag, så selv den store trompetist må melde pas. Den lune jyde lever af publikums respons og går lige i ø'erne og ud i fø'erne. Men pas på, for han ynder at lege med publikums følelser, så de skiftevis griner og kniber tårer til vittige eller dybsindige for længst glemte danske tekster og smukke ballader.

     
 

Ole "DON" Kirk - trompet, sang
Trompetisten Ole "Don" Kirk spiller bandets stærke personlige lead. Med dybe rødder i Dixieland og voldsomt inspireret af Armstrong kan han eksplodere i soli, der placerer ham blandt de allerbedste trompetister i dansk jazz. Han er opdraget i 60 - 70'ernes revivalmiljø i Århus, hvor han bl.a. har været en del af orkestre som Keith Minter's Olympia Band og Capt. Cook's Jazzband. Orkestre, som også har akkompagneret mange besøgende udenlandske jazzkoryfæer. Ole er også orkesterets bedste danser og tager gerne en dans med sig selv på scenen, når musikken kører som han kan lide det, og det er ofte! Ole har indspillet i eget navn.

     
 

Bent Østergaard - klarinet, saxer, sang
Bent Østergaard er en fantastisk klarinettist og saxofonist. Betegnelsen "spillemand" i ordets bedste betydning må være opfundet til Bent. Kombinationen af spilleglæde og dyb respekt for musik og håndværk er spillemanden Bent i en nøddeskal. Han har arbejdet med alle genrer. Tæt sammen med bl.a. dansktop artister som Birthe Kjær samt Keld og Hilda, samt været fast akkompagnatør for Fisker Thomas og salig Bjarne Liller. Hør Bent på utallige indspilninger i alle genrer. Bent har gået i den hårde skole, hvor man lærte " at være på". Så nu på efterløn, har Bent påtaget sig den utaknemmelige og umulige opgave, at oplære bandet's lømler i professionalisme og koncentration. Så når Dixieland Jubilees "er på", så ER de på!!!!

     
 

Jens Holgersen - kontrabas
Jens, der er kendt for sit solide basspil og sin medvirken på flere CD'er, har stor erfaring i det danske musikliv som både jazzmusiker og folkemusiker. Francis & The Bacon Boys, Senior Service Jazzband, Håndswing, Bjarne Korsgaard Jazzkvartet, Christian Søgaard Trio og ikke mindst Rasmus Lyberth Band er andre orkestre, hvor man kan have mødt ham.
Jens er nyeste medlem af Dixieland Jubilees og har været med fra 2010. Han er meget potent i sit basspil og giver orkestret en dynamisk puls. Han er i den grad med til at skubbe musikken ud over scenekanten.

     
 

Jens Petersen - shuffle-, boogie- og bluesmand, klaver
Jens Petersen er bandets shuffle-, boogie- og bluesmand. Lad ham starte en shuffle og dansegulvet er fyld endnu inden blæserne sætter ind. Jens er den perfekte makker til en fremadrettet rytme. Han tilføjer den ro, som intensiverer spændingen, han bygger op, spiller med og mod og kulminerer. Solisterne i Dixieland Jubilees føler sig helt naturligt i helt trygge hænder. Jens spiller den sumpede blues, så man henføres til det hårde liv i Mississippi's svedige bomuldsmarker, man han behersker også det lette anslag fra dansehallerne i New York og de dejlige temaer fra den store evergreen sangskat. Jens har indspillet med flere danske jazzorkestre.

     
 

Kim Kjær - trommer
Med sine vanvittige ideer og fremadrettede trommespil er Kim Kjær den både inspirerende og irriterende sidste del af orkesteret Dixieland Jubilees. Trods sin unge alder, er Kim en velafprøvet og skattet jazzmusiker benyttet i mange henseender i alt fra trio til big bands. Hans energiske spil, de "store ører" og den utraditionelle tilgang til materialet giver et dejligt med- og modspil til enhver solist. Samtidig vil hans Ray Bauduc uuuaaaa uuuuaaaaa afslutninger overraske og fortrylle ethvert publikum. Kim er orkesterets praktiske gris, og han har lovet, at hente de andre orkestermedlemmer på plejehjemmet, når den tid kommer. De andre har til gengæld lovet ham, at de indlogerer sig på det samme plejehjem.