ORKESTRET

Musikerne i orkesteret er håndplukkede fra alle dele af Danmark, men holder sammen uden skelen til geografi. Dette skyldes, at de, i hinanden, har fundet det specielle drive og den energi og nerve som kendetegner Dixieland Jubilees. - Et sammenspil så tæt og swingende, at ingen fødder kan holdes i ro.

Musikerne i Dixieland Jubilees har over 200 års erfaring med umoderne jazz. Det er da pral, der er til at tage og føle på! De har hver især igennem årtier spillet med utallige kendte orkestre i ind- og udland og med vidt forskellige førende solister, cabareter og orkestre, som bl.a. Alton Purnell, Bjarne Liller, Lulu Ziegler Cabaret, Bjarne Korsgaard, Rasmus Lyberth og Birthe Kjær og flere har indspillet plader i eget navn.

Dixieland Jubilees har turneret i Danmark med bl.a. den fantastiske amerikanske trompetist og sanger Wendell Brunious samt optrådt i flere sammenhænge med den fremadstormende sangerinde Majken Christiansen.

Festivaller og jazzklubber i ind- og udland, markeder og firmaer i alle størrelser samt privatpersoner har benyttet Dixieland Jubilees til at skabe den helt specielle intime atmosfære præget af professionalisme, spilleglæde, tæt kontakt til publikum og højt musikalsk niveau.

Orkesteret fremtræder altid på en veloplagt og tilpasset måde, uanset om det er på turneer i Estland, Finland og Tyskland eller til koncerter for royalt publikum, på værtshuse eller til receptioner.

Dixieland Jubilees:
"God musik skal ikke kun spilles, den skal også
præsenteres – og gerne med humor, selvironi
og
et glimt i øjet..."